Van de hoofdredactie

Joop en Hetty

4 jaar geleden  - ‘Ik ben echt een thrillseeker’ roep ik al zolang ik me kan herinneren. Ironisch, want ik ben echt zo burgerlijk als je ze maar kunt krijgen.

Lees verder >

Bewust recreatief

4 jaar geleden  - In de week dat deze Lef naar de drukker moest, stonden de nekharen van veel Nederlanders nog steeds recht overeind door de laffe liquidatie van advocaat Derk Wiersum.

Lees verder >

Bont gezelschap in herstel

5 jaar geleden  - Toen mijn moeder drie jaar geleden opperde om een Dag van Herstel te vieren was ik op zijn zachtst gezegd niet direct heel enthousiast. Ik zag vooral beren op de weg: veel werk, duur, geen tijd, zitten mensen echt te wachten op zo’n dag?

Lees verder >

Cadeau van Herstel

5 jaar geleden

Lees verder >

Alles te danken aan een nuchter leven

5 jaar geleden  - 30-3-2016: Ben ik hiervoor nou nuchter geworden? Alles is voor niets geweest. Wat een waardeloze bende.

Lees verder >

Verslaving als containerbegrip

5 jaar geleden  - Johan Cruijff zei het al: ‘Ieder voordeel heb zijn nadeel.’ En weer had hij gelijk. Sinds verslaving een klein beetje uit het maatschappelijk verdomhoekje is gekropen, dreigt het een containerbegrip te worden. Dat uit zich op twee manieren. Er zijn mensen die vinden dat iedereen wel een beetje verslaafd is en ineens zijn er wel heel veel verslavende stoffen (je kunt bijna overal verslaafd aan raken).

Lees verder >
LEES MEER...