April

vorige maand  - Het is weer blog-tijd. Deze maand ging mij net iets te snel voorbij. Maar dat gevoel is jaarlijks, gezien het lente is en ik echt een lente-mens ben. Maar wat gebeurt er veel in die weken zeg!

Lees verder >

Op naar April

2 maanden geleden  - Inmiddels gaan we het tweede kwartaal van dit jaar al in. Het eerste kwartaal was er één waarin meer gebeurde dan dat ik me soms realiseerde. Gelukkig heb ik daar mijn sponsor voor om mij daarop te wijzen. Ik heb er namelijk nogal een handje van om van versnelling een naar vijf te gaan, zonder te schakelen. Dit resulteert vaak in het even niet meer weten wat ik met mezelf aan moet. Het zorgt er wel voor dat er een hoop gedaan wordt in zeer korte tijd.

Lees verder >

Februari

3 maanden geleden  - Deze maand stond in het teken van ritme zoeken, beter worden, verjaardagen, verbinden, vakantie en opnieuw beter worden.

Lees verder >

Januari 2023

4 maanden geleden  - 2023 startte net zo snel als dat 2022 eindigde. Na mijn vertrek uit het safehouse brak er een periode van bijkomen aan. Althans, dat was de bedoeling.

Lees verder >

2022

5 maanden geleden  - Het is 1 Januari 2023. Ik weet het nog zo goed, een heel jaar hard gewerkt. Wat een jaar en wat ging dat snel voorbij, zeg! Niet te geloven.

Lees verder >

Voelen mag

6 maanden geleden  - 11 maanden in herstel alweer… Dit keer schrijf ik niet vanuit het safehouse, maar vanaf een plek waar ik al heel lang op aan het wachten was. Namelijk het traumabehandelcentrum in Vorden.

Lees verder >
LEES MEER...