1 november

vorige maand  - Herstel is self-care. Vaker op meetings horen we dat ‘illness’ ‘wellness’ wordt, zolang we het niet alleen meer doen. ‘I becomes we’.

Lees verder >

2 oktober, kreta, temp 27°C

2 maanden geleden  - Lig ik heerlijk te zonnen op het strand, voel ik een buzz van mijn telefoon. Toch maar even checken, is het de redactie! Was ik zomaar de maandelijkse blog vergeten. Het was me niet volledig ontgaan, ik dacht er in het vliegtuig aan, maar toen viel ik in slaap. Sindsdien ben ik van alles aan het doen, behalve schrijven.

Lees verder >

1 september

3 maanden geleden  - ‘Herstel heeft mij vrijheid gegeven. Ik zal de dag hoopvol ingaan en ik ben dankbaar dat vandaag alles mogelijk is.’

Lees verder >

Juli

4 maanden geleden  - Is het zomer? Waar? Niet hier namelijk. Wat een hondenweer, zeg. En wat gaat de tijd snel! Zaten we begin juli nog lekker in de avond buiten, trek ik nu nog net geen sweater uit de kast, of misschien ook wel.

Lees verder >

Juni

5 maanden geleden  - 546 dagen = 18 maanden. Mijlpaal-week. Achttien maanden lang ben ik keihard bezig met mijn herstel. De laatste maanden vooral ook heel veel met (leren) genieten. Maar ook accepteren. Overgeven aan. Leren loslaten.

Lees verder >

Mei

6 maanden geleden  - Iets later dan verwacht en normaliter de bedoeling is. Het was dan ook een heel bewogen maand met uiteindelijk een operatie waar ik nu een beetje van terug op de wereld ben.

Lees verder >
LEES MEER...