Juli 2024

2 weken geleden  - Af en toe denk ik wel eens; hoe kan in een maand zoveel gebeuren?

Lees verder >

Woensdag 29 mei

vorige maand  - Daar zijn we weer. Een maand verder. Het leven van een verslaafde is nooit saai. Laten we die even vooropstellen.

Lees verder >

Recovery at its hardest

3 maanden geleden  - Heel deze maand heeft in het teken gestaan van mijn opname in het TCNL (Trauma Centrum Nederland in Vorden) en de aftermath.

Lees verder >

1 april 2024

4 maanden geleden  - Daar zit ik dan. Lamgeslagen, geïncasseerd, en volledig op. Terwijl ik dit schrijf, heb ik er net een meeting opzitten. Ik heb een paar zware weken achter de rug sinds ik terug ben uit Amerika. Ik heb daarna geloof ik nog één meeting gehad en sindsdien ben ik op de vlucht voor mijzelf. Maar iets daarboven laat mij er niet makkelijk mee weg komen.

Lees verder >

Mijn reis

4 maanden geleden  - Zondag 25 februari 2024, Gate B63 Newark Liberty Airport, New York. Op moment van schrijven staat de goedverdienende groep mensen te boarden en wachten de lagere klassen op hun tijd. Zo dus ook ik. Met buikpijn, want dat krijg ik met dit soort dingen. Veel dingen maken mij angstig. Dit is er eentje van. Hoewel ik het toilet nu van binnen en buiten ken, durf ik niet nog een keer te gaan, bang mijn ‘call’ te missen.

Lees verder >

Eind Januari 2024, Willemstad

6 maanden geleden  - Hebben jullie hem al gehad? De nieuwe wintergriep? Torenhoge koorts en snot dat zelfs uit je traanbuizen komt? Zo niet, zorg dat je hem niet krijgt ook. Wat een waardeloze griep zeg. Dat gezegd hebbende…

Lees verder >
1 2 3 4 5 Volgende
LEES MEER...