Januari 2023

vorige week  - 2023 startte net zo snel als dat 2022 eindigde. Na mijn vertrek uit het safehouse brak er een periode van bijkomen aan. Althans, dat was de bedoeling.

Lees verder >

2022

vorige maand  - Het is 1 Januari 2023. Ik weet het nog zo goed, een heel jaar hard gewerkt. Wat een jaar en wat ging dat snel voorbij, zeg! Niet te geloven.

Lees verder >

Voelen mag

2 maanden geleden  - 11 maanden in herstel alweer… Dit keer schrijf ik niet vanuit het safehouse, maar vanaf een plek waar ik al heel lang op aan het wachten was. Namelijk het traumabehandelcentrum in Vorden.

Lees verder >

Bouwen aan een toekomst in herstel

3 maanden geleden  - Tien maanden zijn we onderweg vandaag. Ik kan niet zeggen dat dit een programma is van stil zitten en maar zien wat er dan gebeurd. Althans, niet voor mij. Ik merk dat als ik daarin schiet, die door mij zo genoemde ‘donkere dagen’, er weinig herstel is.

Lees verder >

Negen maanden

4 maanden geleden  - Wat een bijzonder getal, toch wel… Vandaag is het 1 oktober en dus negen maanden geleden dat ik besefte dat één te veel is en duizend nooit genoeg. Eén helder moment had ik nodig en een grote dosis wilskracht.

Lees verder >

Dag van Herstel

5 maanden geleden  - Ik word wakker in het oud Engelse hotel The Stamp in Den Bosch. Mooie houten balken die, gezien ik al drie keer mijn hoofd heb gestoten, veel te laag hangen. Maar omdat ze Rituals als badproducten hebben, vergeef ik ze alles.

Lees verder >
LEES MEER...