Actueel

Disney+ waarschuwt voor roken in films

15 uur geleden  - Disney+ is de eerste streamingdienst die waarschuwt dat er in series en films wordt gerookt. Bij zulke films wordt vooraf gemeld dat de beelden ‘tabakgerelateerde items’ bevatten.

Lees verder >

Nieuw plan voor verbetering zorg eetstoornissen

5 dagen geleden  - Een groep van experts op het gebied van eetstoornissen (K-EET) heeft op verzoek van minister de Jonge van Volksgezondheid een plan van aanpak gemaakt om de zorg rond eetstoornissen te verbeteren.

Lees verder >

Arkin organiseert voorlichtingsdagen over werken in de ggz

6 dagen geleden  - Wat kan je verwachten van een baan in de ggz? ggz-instelling Arkin hoopt antwoord te bieden op deze vraag en organiseert daarvoor een evenement waarbij voorlichting over dit werkveld gegeven wordt. Arkin is niet de enige ggz-instelling die kampt met personeelstekort en wil dat hiermee aanpakken.

Lees verder >

Spoedeisende hulp OLVG gaat patiënten screenen op verslaving

6 dagen geleden  - Vanaf volgend jaar gaat het Amsterdamse ziekenhuis OLVG Oost patiënten screenen op verslaving als zij met alcohol of druggerelateerde klachten op de spoedeisende hulp terechtkomen.

Lees verder >

Minder rokers, meer gebruik van opiaten

vorige week  - Het aantal rokers neemt af. In Nederland rookte in 2007 23 procent. Dat percentage is gedaald naar 17. Het gebruik van opiaten is in Nederland iets gestegen.

Lees verder >

Nieuwe rechtszaak sjoemelsigaret

vorige week  - Stichting Rookpreventie Jeugd, de gemeente Amsterdam en achttien andere organisaties stappen naar de rechter vanwege de sjoemelsigaret. Ze willen dat deze sigaretten van de markt worden gehaald.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 384 Volgende
LEES MEER...