Actueel

Rijschoolbranche wil geheel alcoholverbod in verkeer

1 dagen geleden  - De rijschoolbranche wil een totaalverbod op alcohol in het verkeer. 70 procent van de branche vindt dat er te vaak alcohol in het spel is bij een verkeersongeval. Dat blijkt uit een poll van vakblad RijschoolPro.

Lees verder >

Jessica Simpson openhartig over verslaving

2 dagen geleden  - Jessica Simpson kampte jarenlang met een verslaving aan alcohol en drugs. Dat onthult ze in haar, nog te verschijnen, autobiografie Open Book. Het Amerikaanse tijdschrift People deelde een voorpublicatie.

Lees verder >

Geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

3 dagen geleden  - Er worden geen sigaretten meer verkocht bij Kruidvat en Trekpleister. Alle tabakswaren zijn uit de schappen gehaald. De winkelketens willen zich meer op gezondheid gaan richten en sigaretten passen niet in dit beeld.

Lees verder >

De e-sigaret aantrekkelijk door verschillende smaakjes

3 dagen geleden  - De variatie van smaakjes is wat de e-sigaret het meest aantrekkelijk maakt. Dat vinden niet alleen de e-sigaret gebruikers, ook sigarettenrokers, mensen die beide producten roken en de niet-rokers.

Lees verder >

Rokers krijgen illegaal medicatie voorgeschreven

3 dagen geleden  - Artsen schrijven antidepressiva voor aan patiënten die zij nog nooit hebben ontmoet, om te helpen bij het stoppen met roken. Deze vorm gaat tegen de wetgeving in.

Lees verder >

Volle melk verlaagt risico op obesitas bij kinderen

5 dagen geleden  - Kinderen die volle melk drinken lopen minder risico op overgewicht en obesitas dan kinderen die halfvolle of magere melk drinken.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 395 Volgende
LEES MEER...