Actueel

Meer aandacht drugsgebruik defensie

13 uur geleden  - De Telegraaf meldde vandaag dat er jaarlijks tussen de 30 en 50 ontslagen vallen bij defensie door drugsverslaving. Klaas Meijer, woordvoerder van defensie, spreekt dit tegen. ‘Het gaat om betrapt worden op drugsgebruik, of het om verslaving gaat durf ik niet te zeggen.’

Lees verder >

Najib Amhali 6 maanden clean

1 dagen geleden  - Cabaretier Najib Amhali vertelt vandaag in Privé dat hij, na verschillende behandelingen in binnen- en buitenland, nu zes maanden clean is. ‘Ik dank God op mijn blote knieën dat het weer goed gaat. Geen alcohol en drugs meer voor mij.’

Lees verder >

5x natuurlijke dopamine

1 dagen geleden  - Bij zucht naar middelen, vraagt je lichaam eigenlijk om meer dopamine. Voor je herstel en algemene welzijn is het heel belangrijk dat je de stof op een gezonde manier bijvult. We zetten vijf natuurlijke methodes voor je op een rijtje.

Lees verder >

Alcohol groter probleem op SEH dan ghb

2 dagen geleden  - Robbert Groenewegen, spoedeisendehulparts bij het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom, zegt steeds minder mensen binnen te krijgen die onder invloed zijn van ghb. Het aantal patiënten onder invloed van alcohol is veel hoger.

Lees verder >

Alcoholgebruik Volendamse jongeren aangepakt

3 dagen geleden  - De jongeren in Edam en Volendam beginnen zo’n twee jaar eerder met drinken dan tieners elders in het land. De gemeente wil dit terugdringen door het LEF programma, wat gebaseerd is op het IJslandse model.

Lees verder >

Alcoholtest bij starten auto kan in 2022 verplicht worden

3 dagen geleden  - Vanaf 2022 kan een auto pas gestart worden zodra een blaastest is afgenomen. Als het Europese Parlement dit voorstel van de Europese Commissie goedkeurt kan deze nieuwe regel realiteit worden.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 343 Volgende
LEES MEER...