Actueel

Vele doden vannacht in 'drugsstrijd' Duterte

20 uur geleden  - De afgelopen twee dagen zijn tientallen Filipijnen doodgeschoten door politieagenten. De politieoperaties zijn onderdeel van president Dutertes strijd tegen drugsoverlast. Dit zou de bloedigste episode in de strijd zijn. Op zijn 'tactiek' heeft hij al veel kritiek gekregen.

Lees verder >

Pascale Naessens openhartig over eetstoornis

1 dagen geleden  - In de komende editie van Lef Magazine, die aanstaande vrijdag verschijnt, praat Pascale Naessens (48) voor het eerst openhartig over haar eetstoornis. ‘Als je anorexia of boulimia hebt, wil je gewoon dat het stopt. Een alcoholicus kan zeggen: ik stop met alcohol drinken. Maar je kunt niet stoppen met eten.’

Lees verder >

Elvis Presley, nog altijd onsterfelijk

1 dagen geleden  - 16 augustus 1977. De (muziek)wereld schrikt op: Elvis Presley is overleden. Inmiddels zijn we veertig jaar verder. Nog twee jaar en hij is langer dood dan hij geleefd heeft. Toch kan het woord ‘onsterfelijkheid’ moeiteloos in één adem genoemd worden met The King.

Lees verder >

5 voordelen van openheid

1 dagen geleden  - Openheid over verslaving is enorm belangrijk en het heeft veel voordelen. Daarnaast kan het je helpen in je herstel. Lef zet een paar van de voordelen voor je op een rijtje.

Lees verder >

Dode in Chinese gameverslavingskliniek

1 dagen geleden  - In China is een jongen van achttien overleden na zijn verblijf in een gameverslavingskliniek. Het is niet de eerste keer dat Chinese verslavingsklinieken in opspraak komen: ze zouden hun cliënten te hard aanpakken en zelfs mishandelen.

Lees verder >

Oproep: Geen trauma, toch verslaafd

2 dagen geleden  - Voor meerdere artikelen in de komende edities van Lef Magazine zijn we op zoek naar interviewkandidaten.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 272 Volgende
LEES MEER...