Actueel

Tien tips tegen zelfstigma

2 dagen geleden

Lees verder >

Eerste Kamer besluit: Online gokken wordt legaal

3 dagen geleden  - Online gokken wordt legaal in Nederland. De Eerste Kamer stemde vandaag in met het wetsvoorstel. GroenLinks pleitte nog voor een verbod op reclames voor de toekomstige legale goksites, maar hier was een meerderheid tegen.

Lees verder >

Zweeds oud-keeper Magnus Hedman in herstel van drugsverslaving

3 dagen geleden  - Magnus Hedman, de voormalige keeper van onder andere de Zweedse nationale ploeg en Chelsea, is in herstel van een drugsverslaving. In The Sun vertelt hij over zijn jaren in actieve verslaving en hoe het nu met hem gaat.

Lees verder >

Onderzoek naar testen alcoholgebruik via hoofdhaar of nagels

4 dagen geleden  - Wetenschappers uit Maastricht gaan onderzoeken of het mogelijk is om alcoholgebruik te lezen via hoofdhaar of nagels. De Maag Lever Darm Stichting stelt 150.000 euro beschikbaar voor het onderzoek.

Lees verder >

Xtc weer krachtiger geworden

vorige week  - Xtc is krachtiger geworden, blijkt uit de Nationale Drug monitor (NDM). Het aantal drugsdoden is met 10 procent gestegen. Eerder meldden we al dat cannabis de afgelopen jaren vele malen sterker is geworden. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid maakt zich zorgen.

Lees verder >

Nieuwe detoxfaciliteit Vincere Groep in Margraten

vorige week  - Vincere Groep start op maandag 18 februari met een nieuwe detoxfaciliteit in Margraten. Naast het ontwennen van het middel, richt Vincere Groep zich in de nieuwe faciliteit ook op het voorbereiden van de cliënt op het behandeltraject.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 354 Volgende
LEES MEER...