Actueel

Bij Netflix paffen ze erop los

16 uur geleden  - In ‘Netflix originals’ wordt veel gerookt, meer dan in programma’s van de traditionele televisie. Dat blijkt uit een onderzoek van Truth Initiative, een Amerikaanse antitabaksorganisatie.

Lees verder >

4 tips als je dierbare verslaafd is

1 dagen geleden  - Het mag geen nieuws heten dat verslaving ook een verwoestende impact heeft op de omgeving van de verslaafde. Hoewel behandeling de beste stap naar herstel is, kunnen dierbaren ook iets doen:

Lees verder >

Doodstraf voor dealers

3 dagen geleden  - Donald Trump wil dat 'grote drugsdealers' bestraft worden met de doodstraf. Dit staat volgens het Witte Huis in een plan om de drugscrisis in Amerika in te dammen.

Lees verder >

KLM haalt sigaretten uit de lucht

vorige week  - KLM stopt met de verkoop van sigaretten aan boord van hun vliegtuigen. Tot 1 juli kunnen rokers nog voordelig sigaretten kopen tijdens de vlucht, maar daarna houdt het op. Dat maakte de luchtvaartmaatschappij afgelopen week bekend.

Lees verder >

Grote roep om verbreken Heineken-deal

vorige week  - Honderd organisaties hebben een open brief ondertekend, waarin zorgen worden geuit over de samenwerking tussen Heineken en het Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria.

Lees verder >

Luchtvervuiling bij ongeboren kind: verslaving op de loer

vorige week  - Kinderen die tijdens de zwangerschap al zijn blootgesteld aan luchtvervuiling door fijnstof, hebben op latere leeftijd een hoger risico op aandoeningen als verslaving of adhd. Dat blijkt uit internationaal onderzoek van onder andere het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 306 Volgende
LEES MEER...