Rapper Ronnie Flex: ‘Ben ff gaan afkicken in rehab…’

Rapper Ronnie Flex (25) gaat in behandeling voor zijn wietverslaving in een verslavingskliniek. ‘Ben ff gaan afkicken in rehab…’, schreef hij gisteren op Instagram.

De twintiger belooft zijn fans snel beter te worden en hoopt op hun steun, staat onder de post. Toen de rapper in 2015 meedeed met expeditie Robinson, werd duidelijk dat zijn verslaving een groot probleem is. Hij rookte veel joints totdat hem verteld werd dat hij zijn spullen moest pakken. Ronnie stopte na het televisieprogramma met blowen, maar viel terug.

Geen voorbeeld
Ronnie, die eigenlijk Ronell Langston Plasschaert heet, stopt niet omdat hij een goed voorbeeld wil geven aan zijn fans. Hij doet het puur voor zichzelf: ‘Ik denk dat Mark Rutte een goed voorbeeld moet zijn, een muzikant moet gewoon muziek maken en mensen prikkelen met muziek’, zei hij vorig jaar in een interview.

‘Want ik heb drank en drugs’
Alle optredens gaan gewoon door, belooft zijn management. Het verblijf in de instelling is daar nauwkeurig omheen gepland. Ronell is bekend van de hit ‘Drank en drugs’ die hij samen met rapper Lil’ Kleine maakte.

23/01/2018

Reageer reacties (0)
LEES MEER...