Presentatrice Peaches Geldof (25) overleden

De Britse socialite Peaches Geldof (25) is dood aangetroffen in haar woning. Dat bevestigde de politie van Kent gisteren.  Ze laat man en twee kinderen achter. De oorzaak van haar overlijden is nog onbekend, al gaat de politie niet uit van een misdrijf. Rond lunchtijd werd de politie gebeld omdat iemand zich zorgen maakte om de gezondheid van een jonge vrouw.

Geldof  is de tweede dochter van muzikant Bob Geldof en wijlen Paula Yates. Yates overleed in september 2000 aan een overdosis heroïne. Al sinds haar geboorte staat Peaches in de spotlights, die ze zelf ook geregeld opzocht. Hoewel ze in haar tienerjaren  geëxperimenteerd heeft met drugs was ze volgens haar vader ‘nooit zo wild’, schrijft BBC.

Bob Geldof is er kapot van: ‘We hebben meer dan pijn. Ze was de wildste, grappigste, slimste en gekste van iedereen. Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien?’  Haar man Cohen heeft ook gereageerd op haar dood: “Mijn geliefde vrouw Peaches werd aanbeden door mij en mijn twee zoons Astala en Phaedra. Wij zullen haar voor eeuwig liefhebben.”

Op vijftienjarige leeftijd begon Geldof met het schrijven van columns voor Elle en ze werkte later voor The Daily Telegraph en The Guardian.  Ze was daarnaast model, presentatrice en maakte op haar zestiende een documentaire over zichzelf en haar generatie genaamd Peaches Geldof: Teenage Mind.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...