Peaches Geldof overleed door overdosis heroïne

De Britse socialite Peaches Geldof (25) is waarschijnlijk bezweken aan een overdosis heroïne. Dat blijkt uit het toxicologisch onderzoek waar vandaag de resultaten bekend van worden gemaakt. Eerder werd gesuggereerd dat een extreme sapkuur de presentatrice fataal zou zijn geworden.

De moeder van twee kleine kinderen werd begin april dood gevonden in haar huis in Kent. Tijdens de eerste autopsie werd er niets gevonden, waardoor media naar de doodsoorzaak gingen gissen. Peaches was de laatste tijd steeds meer geobsedeerd door haar moeders dood, wat een tragische gloed werpt op haar eigen levenseinde.

Tragedie

Haar moeder Paula Yates overleed in 2000 ook aan een overdosis heroïne, op 41-jarige leeftijd. Geldof's familiegeschiedenis is een aaneenschakeling van dramatische gebeurtenissen. Moeder Yates bedroog Peaches vader, filantroop en muzikant Bob Geldof met zanger Michael Hutchence. Zij kregen samen een dochter, Tiger Lily. Hutchence pleegde op 37-jarige leeftijd zelfmoord, waarna Bob Geldof via de rechter zijn drie dochters kreeg toegewezen, waaronder Peaches. Later overleed zijn ex Yates, toen werd Geldof de wettelijke voogd van Tiger Lily. Veertien jaar later werd zijn dochter Peaches dood aangetroffen in haar woning, net zoals haar moeder aan de gevolgen van een overdosis heroïne.

In de loop van de dag vullen we dit artikel aan met nieuwe informatie. 

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...