Update: Peaches geobsedeerd door verslaafde Elliot Smith

Vier dagen voor Peaches  dood hebben zij en haar man Tom Cohen naar verluidt ruzie gehad in de trein. Volgens ooggetuigen kibbelden zij over haar klaarblijkelijke obsessie  met Elliot Smith, een heroïneverslaafde zanger die tien jaar geleden een einde aan zijn leven maakte.

Haar telefoon zou vol hebben gestaan met zijn liedjes, waar Tom volgens Peaches jaloers op reageerde. Hij besloot alleen uit de trein te stappen. Dat was de laatste keer dat hij haar in levende lijve zag.

Eind vorige week maakten vrienden ook al bekend dat Peaches de afgelopen jaren meerdere afkickklinieken heeft bezocht voor haar heroïneverslaving. Volgens vrienden ging het slechter met Peaches toen ze dieetpillen ging mixen met harddrugs. ‘Ze at niets en nam dieetpillen’, zegt één van hen. ‘Het werd zo erg dat ze pillen nodig had om ’s ochtends op te staan, nadat ze de nacht had doorgehaald met heroïne. ‘ Volgens Gerry Agar ging Peaches verslaving op en neer als een jojo. Agar is al langer bevriend met de Geldofs. ‘Toen ze trouwde met Tom en kinderen kreeg, hoopte we allemaal dat het beter met haar zou gaan. Dat gebeurde ook, een tijdje.’

In de weken voor haar dood ging Peaches Geldof vermomd naar een kliniek om van haar verslaving af te komen. Een getuige verklaarde dat ze minstens zes keer herkend is, ondanks de capuchontrui die ze droeg om anoniem te blijven.

Een getuige zegt dat haar man niet wist van de behandeling.  Ze ging naar de kliniek om methadon te krijgen, als alternatief voor heroïne.  De bron van The Sun ontmoette haar in Maidstone, een kliniek vlakbij haar huis in Wrotham. Hij noemde haar P., hoewel ze elkaars naam wisten. Ze wilde niet dat haar man en familie wisten van de drugs, het was een topgeheim.

Forensisch onderzoek heeft uitgewezen dat heroïnegebruik een rol heeft gespeeld in haar overlijden. De politie is nu op zoek naar de mensen die haar de drugs hebben bezorgd.

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...