Zac Efron opgelucht over openhartigheid verslaving

Zac Efron (26) heeft geen spijt van zijn onthulling in herstel te zijn van een alcohol- en drugsverslaving. Volgens de High School Musical acteur was het juist een last die van zijn schouders viel.

Hij biechtte vorige week al op dat hij vorig jaar in een afkickkliniek is behandeld voor zijn verslavingen. Efron vond het fijn om in therapie te zijn en daar openlijk over te praten: ‘Ik vond het geweldig. Het was fantastisch om te doen, het is een zwaar jaar geweest voor mij,’ zegt hij in de Amerikaanse talkshow Today.

Niet iedereen bevestigt Efron’s verklaring. Tegen TMZ vertelden Efron’s vrienden dat  hij alleen bij een bekende thuis privétherapie kreeg, niet in een kliniek. Daarnaast vermoedden zij in maart een terugval. Efron reed ’s nachts door een louche buurt in Los Angeles, naar eigen zeggen om sushi te halen. Zijn bodyguard, veroordeeld voor drugs- en geweldsdelicten, raakte betrokken bij een incident waar de tienerster zich mee bemoeide. Vrienden denken dat de zogenaamde bodyguard een drugsdealer was en maakten zich zorgen om Efron’s gezondheid.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...