Gwyneth Paltrow hielp Courtney Love afkicken

Rockzangeres Courtney Love (49) heeft in 2011 hulp gehad van actrice Gwyneth Paltrow, toen zij afkickte van ADHD-medicijn Adderall. Dat zegt zij in een interview met het Britse Grazia Magazine.

Zij zegt eeuwig dankbaar te zijn voor de rol die haar vriendin Paltrow op zich heeft genomen. Love had in 2011 problemen met haar dochter Frances Bean Cobain. Op een gegeven moment begon zij onverklaarbare mailtjes te sturen naar vrienden, waaronder Paltrow. Dat was het moment dat de Hollywoodactrice ingreep.

‘Het was een rommeltje. Ik moest afkicken’, zei Love. ‘Een gestoorde psychiater zei dat ik het nodig had. Ik schreef allemaal rare mails maar niemand begreep waar ik het over had. Ik was mijn vrienden aan het afstoten, maar Gwyneth geloofde in me. Ze is geweldig’,  aldus de ex-vrouw van Nirvana-legende Kurt Cobain. 

Love is in de jaren ‘90 verslaafd geweest aan heroïne en heeft in 2004 een zelfmoordpoging gedaan. Maar afgezien van haar Adderallverslaving in 2011, is ze de afgelopen 14 jaar succesvol in herstel.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...