Oud-bassist Eagles drank- en drugsverslaafd

Volgens een familievriend heeft voormalig Eagles-bassist Randy Meisner hulp nodig om van zijn verslavingen en psychische problemen af te komen. Meisner kampt al tientallen jaren met een drank- en drugsverslaving.

James Newton, de familievriend van Meisner, heeft bij de rechtbank een aanvraag ingediend om Meisner onder curatele te laten stellen. Het ex-bandlid heeft onder invloed al voor vele problemen gezorgd. Zo bedreigde hij onder andere hulpverleners en gingen er geruchten dat hij zijn overleden vrouw Lana mishandelde.

Gevaar

Volgens de vriend is Meisner al lange tijd een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving. De dood van zijn vrouw zou dit alleen maar hebben versterkt. Zijn vrouw werd in hun eigen huis doodgeschoten, vermoedelijk door een ongeluk. Zij zou een vuurwapen dat uit de kast viel hebben opgevangen, waarna het wapen afging.

Vrienden

De oud-bassist heeft zelf papieren ingevuld om een andere goede vriend en zijn business manager als curatoren aan te stellen. Met zijn rechtbankverzoek wil Newton ervoor zorgen dat Meisner hulp krijgt van iemand die gespecialiseerd is in psychische problemen. Op die manier zou Meisner de hulp krijgen die hij nodig heeft.

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...