Ozzy Osbourne ontkent terugval

Ozzy Osbourne heeft geen terugval in zijn drank- en drugsverslaving, zegt hij. Hij ontkent de geruchten dat hij weer gebruikt. De zanger reageert daarmee op geruchten dat door een terugval zijn huwelijk met Sharon Osbourne voorbij zou zijn.

In een reactie aan het Britse tabloid E! News laat Osbourne weten al ruim drie jaar nuchter te zijn. ‘Ik heb in al die tijd geen drank en drugs aangeraakt. Elk bericht dat ik niet clean ben is onjuist’, aldus Osbourne.

Scheiding

De zanger doet verder geen uitspraken over de vraag of hij en Sharon gaan scheiden. Het stel was meer dan dertig jaar getrouwd toen in mei de eerste geruchten over een scheiding begonnen. Hoewel meerdere bronnen hebben bevestigd dat het huwelijk over is, zwijgt de familie Osbourne in alle talen. Afgelopen maandag werd Osbourne wandelend met zijn hondje gespot. Hij had toen zijn trouwring nog om.

Verslaafd

Osbourne was lange tijd verslaafd aan drank en drugs. Door de drank kreeg hij waanideeën die er op een avond voor zorgden dat hij probeerde zijn vrouw te vermoorden. Na een paar nachten in de cel trok Sharon haar aanklacht in en ging Ozzy in herstel.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...