Dat vertelde ze in een interview met Oprah Winfrey, dat zondagavond te zien was op de Amerikaanse tv. De Britse zangeres sprak hierin over haar alcoholgebruik.

Adeles vader, Mark Evans, overleed eerder dit jaar op 57-jarige leeftijd aan kanker. Evans had alcoholisme. Sinds zijn dood is Adele gestopt met drinken om naar eigen zeggen haar emoties beter op orde te krijgen. ‘Als je nuchter bent, verwerk je je gevoelens veel beter. Voorheen hield ik in mijn eentje de hele alcoholindustrie in leven, maar het heeft me niks goeds gebracht’, vertelt Adele. 

I drink wine

Adele brengt op 19 november een nieuw album uit, genaamd 30. Bijna drie jaar geleden scheidde ze van haar man Simon Konecki. Het album gaat niet zozeer over de scheiding van Simon en Adele, maar meer over een scheiding van haarzelf. Hiermee bedoelt ze dat ze mentaal gegroeid is. Eén van de nummers trok veel aandacht bij de fans, namelijk I drink wine. Na het beluisteren van het nummer begrijpen wij niet waarom er voor deze titel is gekozen, zeker omdat ze gestopt is met drinken. 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...