Ben Affleck ruziet met vrouw om gokgedrag

Acteur Ben Afflecks huwelijk met Jennifer Garner lijkt in de problemen te zijn door zijn excessieve gokgedrag. Het heeft op zijn minst tot één fikse ruzie geleid.

In het verleden heeft de Hollywoodster al een gokprobleem gehad. Hij is verschillende keren betrapt op kaarten tellen in Las Vegas. Dat is absoluut verboden met poker. Ook is hij recentelijk weggestuurd uit het Hard Rock Hotel & Casino,  naar aanleiding van vals spel.  

Zijn vrouw Jennifer Garner was daarbij en schaamde zich kapot. Ze eiste van tevoren al mee te gaan naar Vegas, zodat ze zijn gokgedrag in de gaten kon houden. Na het diner ging ze echter meestal terug naar hun suite, waarna Affleck zich uitleefde en er duizenden euro’s doorheen joeg. Na vermeend valsspel moest hij de gokhal verlaten, Jennifer moest erop toezien hoe hij werd geëscorteerd.  ‘Als Ben eenmaal aan het gokken is, kan hij niet meer stoppen’, vertelt een ingewijde. In de hotelkamer kregen ze knallende ruzie: ‘Jennifer schreeuwde tegen Ben dat hij voor altijd moet stoppen met gokken.’

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...