Deelnemers onderzoek gezocht

Het AMC is voor hun onderzoek naar alcoholproblemen binnen families op zoek naar nieuwe deelnemers die graag mee willen helpen de oorzaak van deze problemen te vinden.

Al langer is het AMC bezig met een onderzoek naar families waarin alcoholproblemen voorkomen en al veel families hebben zich aangemeld.
Hoe gaan families om met alcohol en waarom zijn er families waarin alcoholproblemen vaak voorkomen?

Om het onderzoek nog verder uit te breiden, wordt gezocht naar mensen uit een familie waarin vaak alcoholproblemen voorkomen.

Het is de bedoeling dat tenminste drie familieleden worden geinterviewd, maar liever nog meerdere personen. Dat kunnen ooms, tantes, neven, nichten, broers of zussen, ouders, grootouders, kinderen of kleinkinderen zijn. Een 'voorwaarde' is dat er binnen de familie minstens twee personen met een alcoholprobleem of verslaving kampen en dat daarvan sowieso een iemand deelneemt aan het onderzoek. Bij de overige twee hoeft geen alcoholprobleem aanwezig te zijn.

Het onderzoek bestaat uit een interview van een uur en bloedafname. Het interview is individueel en kan plaatsvinden op een door jou gekozen locatie. De vergoeding is 20 euro per persoon.

Wil je dus helpen om de oorzaak van alcoholproblemen binnen families te vinden? Meld je dan aan via trace@amc.uva.nl.
Voor meer informatie: www.trace-onderzoek.nl

Reageer reacties (0)
LEES MEER...