Donald Trump drinkt niet door overleden broer

Donald Trumps broer, Fred Trump Junior (Freddy), is in 1981 op 42-jarige leeftijd overleden als gevolg van een alcoholverslaving. Om die reden drinkt Donald Trump geen alcohol, gebruikt hij geen drugs en raakt hij nooit een sigaret aan. Dat was gisteren te zien in de documentaire The Choice op NPO 2.

Vader Trump was een strenge man  met een eigen bedrijf in de vastgoedontwikkeling die zeven dagen in de week werkte.  Freddy Trump is de oudste zoon en werd gezien als grote opvolger van zijn vader. Freddy was in vergelijking met zijn vader anders. Hij was volgens kennissen aardig, sociaal en niet agressief en competitief genoeg om het werk van zijn vader over te nemen. Hij ging uiteindelijk zijn droom achterna en werd piloot. Een beslissing die vader Trump niet kon waarderen. Samen met Donald maakte hij Freddy regelmatig belachelijk door bijvoorbeeld te vragen: ‘Wat is nu het grote verschil tussen het besturen van een bus en een vliegtuig?’

Volgens de documentaire werd het gemis van liefde vanuit zijn eigen familie Freddy te veel. Jarenlang heeft hij geworsteld met zijn alcoholverslaving waar hij uiteindelijk aan is overleden. Voor zijn dood vroeg hij Donald niet te drinken. Ook al was de band tussen de twee broers niet al te best, toch lijkt Freddy ’s dood een flinke impact te hebben gehad op het leven van Donald. Sindsdien onthoudt hij zich van alcohol, drugs en sigaretten.

Terugkijken kan hier.

Datum: 08/11/2016

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...