Donald Trump: verkouden of cocaïnegebruiker?

Actrice Carrie Fisher vermoed dat Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump een cocaïnegebruiker is. Dit zei Fisher in een tweet als reactie op een vraag van een fan. Tijdens het tweede debat viel op dat Trump regelmatig zijn neus ophaalde. Hard bewijs dat hij daadwerkelijk cocaïne gebruikt is er niet. Het kan dus ook zijn dat de Trump simpelweg verkouden is.

Veel kijkers van het debat tussen Hillary Clinton en Donald Trump afgelopen zondag viel het al op: het gesnuif van Trump. Tijdens het debat was actrice Carrie Fisher, bekend van haar rol als Prinses Leia in de Star Wars reeks, met haar fans aan het communiceren via Twitter. Een fan vroeg haar: ‘Vertel me eens over dat gesnuif. Cokegebruiker of niet?’ Fishers antwoord was duidelijk: ‘Ik ben een expert. Absoluut’. Fisher vertelt in haar autobiografie Postcards From The Edge uitgebreid over haar verleden met middelen. Zo was ze tijdens de opnames van een Star Wars-film regelmatig onder invloed van cocaïne.

Fisher is niet de eerste die een verband ziet tussen het gesnuif van Trump en cocaïnegebruikers. Zo maakte cabaretier Bill Maher na het eerste debat er al grappen over. Op CNN sprak een directielid van de Southern Illinois University, waar het debat plaatsvond, ook al uit dat het gesnuif van Trump  opviel: ‘Trump snoof harder dan elke cokegebruiker die ik ken.’ Ondanks deze observaties ontkent het kamp-Trump elke vorm van drugsgebruik.

Datum: 11/10/2016

Reageer reacties (0)
LEES MEER...