Eminems schoonzus Dawn Scott overleden

De ex-schoonzus van Eminem, Dawn Scott, is op 40-jarige leeftijd overleden. Volgens de politie is ze waarschijnlijk overleden aan een fatale dosis heroïne, zij wachten nog op de resultaten van toxicologisch onderzoek. Scott werd dinsdag dood gevonden op een woonwagenkamp in Detroit.

Scott was de tweelingzus van Eminems voormalige vrouw Kim Scott, ook was zij de biologische moeder van hun geadopteerde dochtertje Aliana. Scott kende de beroemdheid sinds ze een kind was.

Ongeveer vier maanden geleden vertelde Scott aan de media dat ze verslaafd was aan drugs. Ook zei ze dat Eminem en Kim haar niet hielpen. Scott’s vriendje Les Martin liet ook weten dat hij Kim meerdere keren om haar hulp had gevraagd: ‘Ik heb geprobeerd om haar leven te redden. Hier heb ik vele gesprekken met Kim over gehad, maar het was gewoon niet het gesprek dat ze wilde voeren.’

Sinds 2014 was Scott dakloos. Aan de media vertelde ze vorig jaar: ‘Op een avond belde ik mijn zus en vertelde haar dat ik nergens terecht kon. Toen zei ze: ‘Dat is niet mijn probleem, laat me.’ En hing toen op.’

Eminem

Eminem kampte zelf jaren lang met een verslaving aan slaappillen en pijnstillers. De rapper vertelde in een documentaire dat hij het niet als iets heel ernstigs zag: ‘het was toch geen crack of heroïne?’ De zanger is inmiddels jaren in herstel, mede dankzij de hulp van Elton John. ‘Ik ben dankbaar dat ik de ziekte heb overleefd. Dat had zeker anders kunnen aflopen. Ik weet dat er veel verslaafden in de wereld zijn die het níet halen,’ aldus de rapper.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...