Ex-vrouw Michael Jackson overweegt rechterlijke stappen

Hoewel Debbie Rowe eerder nog verkondigde dat hun kids beter af zijn bij de familie Jackson, wil zij nu een rechtszaak aanspannen om voogdij te krijgen. TMZ sprak met betrouwbare bronnen over Rowe, die zich zorgen maakt over het welzijn van Prince (17), Paris (16) en Blanket (12) in huize oma Jackson.

Rowe vindt dat Katherine Jackson te oud is geworden voor voogdij en niet betrokken is bij de levens van haar kleinkinderen. T.J. Jackson, die medevoogd is, ziet de kids volgens Michael’s ex te weinig. De voormalig 3T-zanger is veel op tournee. De gevolgen hiervan uitten zich volgens haar in rebels gedrag van Prince en onvoldoende ontwikkeling na Paris’ zelfmoordpoging. Blanket, de jongste telg, zit naar Rowe’s mening in de gevarenzone.

‘De ooms hebben een slechte invloed’, vertrouwde ze een vriend toe. Ze is vooral boos op Jermaine Jackson. ‘Hij is griezelig, ongeschikt en ik wil hem het liefst ver uit de buurt van mijn kids’, aldus Rowe. Het getouwtrek in de Jackson familie is al gaande sinds The King Of Pop op 25 juni 2009 overleed aan een overdosis propofol. 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...