Festival Cement met voorstelling over verslaving

Nieuwe talentvolle theatermakers, dansers, filmers, beeldend kunstenaars, muzikanten, performers, acteurs en regisseurs tonen 26 t/m 29 maart hun talent op Festival Cement. Lef geeft twee keer twee gratis kaartjes weg voor Op zoek naar Junkie Yamilla: een voorstelling over verslaving.

In het stuk duiken de makers, Groenteman & Vrouw, onder in de wereld van verslaving.  Een wereld die mijlenver van hen af lijkt te staan, maar akelig dichtbij blijkt. Een voorstelling over de vraag hoe een rationeel iemand kan verworden tot een van middelen afhankelijk wezen. Voor dit theaterstuk hebben zij interviews gehouden met verslaafden en herstellenden.

Vier dagen lang toont Festival Cement werk van de meest talentvolle nieuwe Nederlandse en Vlaamse makers. Tijdens het festival presenteren zij zich aan een publiek van (inter)nationale professionals, theater- en dansliefhebbers. Festival Cement vindt jaarlijks plaats in het voorjaar, in
’s-Hertogenbosch met de Verkadefabriek als festivalhart. Op zoek naar Junkie Yamilla woord getoond in kraakpand Havendijk 1 op 27 maart om 20.30 uur en 28 maart om 19.00 en 22.00 uur.

Wil je kaartjes winnen, kijk dan snel op onze Facebookpagina. Gaat iemand anders er met de prijs vandoor, wees niet getreurd. Kaartjes voor de voorstelling zijn ook online te bestellen.

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...