Bij de première van de film Into The Woods was Johnny Depp niet aanwezig. Hij neemt de tijd om aan zijn drankprobleem te werken, volgens een insider.

Anderhalve maand geleden presenteerde de acteur stomdronken de 2014 Hollywood Film Awards. Wankelend liep hij naar de microfoon en realiseerde zich hardop dat het ‘de raarste microfoon is die hij in zijn leven heeft gezien’. Hij moest een stuk tekst van de autocue voorlezen, vloekte en zei: ‘Ik ben niet zo goed hierin’. Struikelend over zijn woorden las hij de tekst voor. Na dit optreden vertelde een insider dat de acteur een stap terug zou doen. Hij zou een periode uit de spotlights gaan en aan zichzelf en zijn drankprobleem werken.

‘Hij kan er niet gewoon eentje nemen’
Het nog steeds rustig rond de bekende acteur, een goed teken. Vorige week was hij niet aanwezig bij de première van de film Into The Woods, waarin hij de wolf speelt. Een insider zegt: ‘Johnny’s probleem is altijd geweest dat hij niet gematigd kan drinken. Hij kan er niet gewoon eentje nemen. Sinds hij zich realiseerde dat hij duidelijk een probleem heeft, wordt hij veel gezien samen met iemand die hem helpt om zijn soberheid aan te moedigen.’

Sinds zijn gênante optreden verzochten vrienden en familieleden van de acteur dat hij hulp zou zoeken. ‘Zijn verloofde Amber Heard is bloedserieus en ze gaat bij hem weg als hij niet stopt met drinken’, vertelt de insider.

Reageer reacties (0)
LEES MEER...