Kleine kindsterretjes worden groot

Deze vijf celebs hebben meerdere dingen gemeen: ze braken op jonge leeftijd door bij het grote publiek en ze kampten allemaal met een verslaving. De meesten zijn inmiddels in herstel.

Drew Barrymore brak op zevenjarige leeftijd door met de film E.T. Twee jaar later begon de actrice met het roken van sigaretten. In haar autobiografie beschrijft Drew hoe ze op elfjarige leeftijd begon  met het drinken van alcohol. Op haar twaalfde gebruikte ze marihuana en op haar dertiende snoof ze voor het eerst cocaïne.  Een jaar later werd ze opgenomen in een afkickkliniek voor een drugs en alcoholverslaving.
Drew Barrymore

Mary-Kate Olsen speelde samen met haar tweelingzus Ashley in de televisieserie Full House. De zussen groeien op onder het publieke oog. Op haar achttiende werd bekend dat Mary-Kate al jarenlang aan anorexia leed.  Nu het eenmaal goed met haar gaat, vertelt ze over haar eetstoornis en cocaïne gebruik.
Mary Kate Olsen

Het kindsterretje Macaulay Carson Culkin speelde Kevin in de filmreeks Home Alone. Na een bewogen jeugd lukt het Macaulay niet om zijn acteer carrière op te pakken. Later  verschijnen er vermagerde foto’s en worden zijn heroïne- en pijnstillersverslaving bekend.

Lindsay Lohan kreeg op driejarige leeftijd haar eerste modellenklus. Veel acteerwerk later kwam Lindsay in de media door de zes opnames in verslavingsklinieken en meerdere gevangenisstraffen. In een openhartig interview met Oprah Winfrey vertelt Lindsay over haar verslaving.
Lindsay lohan

Britney Spears staat sinds haar zestiende in de schijnwerpers met haar eerste hit ‘Baby One More Time’. Voor die tijd speelde ze in musicals en behoorde ze tot Disney’s Mickey Mouse Club. Nadat de populariteit rondom Britney wat gedaald is, geeft ze toe dat ze vanaf haar zestiende al kampt met boulimia. Later wordt bekend dat ze meerdere keren opgenomen is in een afkickkliniek voor haar problemen met alcohol, drugs en boulimia.

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...