Kritiek op wijze waarop verslaafde Gascoigne te kakken wordt gezet

Een halfnaakte Paul Gascoigne werd gefotografeerd terwijl hij 'op zoek was naar drank', zoals verschillende nieuwsmedia het noemden. De Britse tabloid The Sun, die de foto’s openbaar maakte, krijgt nogal wat vegen uit de pan omdat ze een doodzieke man op die manier te kijk zetten.

Paul Gascoigne, die in 1985 debuteerde bij Newcastle United, kampt al jarenlang met een alcoholverslaving. Meerdere malen heeft hij zich op laten nemen, maar het heeft tot nu toe niet mogen baten. Op schrijnende foto’s die The Sun publiceerde, is te zien dat de ex-voetballer in een badjas, met een sigaret in zijn mondhoek en een wond op zijn hoofd, uit een auto stapt. Even later zou hij, voorzien van een fles Gin, sigaretten en pijnstillers weer zijn teruggekeerd.

De Britse tabloid kreeg op Twitter kritiek over het plaatsen van de foto’s. ‘Dear @TheSun. If you care about Gazza, please stop following him everywhere. He's sick. You're really not helping’ was één van de reacties.
Veel andere twitteraars zeggen verdrietig te zijn de voormalig topvoetballer zo te zien.

Ook HLN.be en Nu.nl (die het heeft over 'hoewel hij wordt gezien als een van de grootste voetballers van zijn generatie, kampt hij al langere tijd met drankverslavingen en depressies') krijgen op hun donder, omdat ze kritiek uitten op The Sun, maar ondertussen zelf ook de foto's plaatsten.

 

Datum 11/07/2016

Reageer reacties (0)
LEES MEER...