Nieuw op de Belgische buis: Be You (tiful)

Be You (tiful) werd gisteren voor de eerste keer uitgezonden op de Belgische zender VIJF. Het programma staat in het teken van vrouwen en hun lichaam en bestaat uit vijf talkshows. Bekende vrouwen nodigen hun zussen uit en brengen samen een ode aan het vrouwelijk lichaam in alle soorten en maten.

VIJF liet een grootschalige enquête uitvoeren en peilde naar de maten van de Vlaamse vrouw, maar ook naar haar gewoontes, beautyrituelen en onzekerheden. Uit de enquête van het programma bleek dat 75% van de 1000 door hen ondervraagde vrouwen tussen 18 en 49 jaar zichzelf te dik vindt en  slechts 60% van de vrouwen was wel tevreden over haar uiterlijk. Daarnaast geeft 1 op de 3 vrouwen toe dat een onverwacht cijfer op de weegschaal 's ochtends kan zorgen voor een slecht humeur de rest van de dag.

De hele maand september staat bij VIJF in het teken van het lichaam en krijgt daarom de stempel VIJF-lijf, met dus Be You, maar ook met reportages in Straffe Verhalen, Zo Man Zo Vrouw, aangepaste idents en programma's als Bodyshockers en Dating Naked.

Be You (tiful) elke woensdag in september om 21u15 op VIJF.

 

 

 

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...