Russell Brand in samenwerking met alcoholvrije bar

In Birmingham is de eerste alcoholvrije bar van de stad opgericht. De bar is opgericht door een herstellend verslaafde in samenwerking met Recovery Central, om de strijd tegen alcohol en drugs tegen te gaan. Russell Brand zal zijn steentje bij gaan dragen om verslaafden (in herstel) daarbij te helpen.

De oprichter van de bar, Steven Dixon, zei onder andere dat de bar niet alleen voor mensen in herstel is, maar ook voor mensen die een leuke avond uit willen zonder allerlei drank om zich heen. ‘Het is een veilige, gezellige omgeving waar je kunt genieten van een goede sfeer zonder dat iemand z’n drankje over je heen knoeit.’

Russell Brand, Engelse komiek, columnist, acteur, radio- en televisiepresentator, is ook een herstellend verslaafde. Inmiddels staat hij dertien jaar drugsvrij en zet hij zich in om andere (herstellend)verslaafden te helpen. Op 16 mei bezocht de beroemdheid de eerste alcoholvrije bar in Birmingham om te praten over verslaving en herstel. ‘Dit zou geen zeldzaamheid moeten zijn, dit zou normaal moeten zijn’, was een van de dingen die Brand zei over de bar. Ook zal hij gaan samenwerken met Recovery Central en daarover zei hij dat hij daar erg naar uitziet.

Bekijk hier het filmpje:

Reageer reacties (0)
LEES MEER...