Theatervoorstelling in het teken van ‘stop drugs’

‘Hard op de tong’, zo heet de nieuwe voorstelling van theatergezelschap ‘The Big Mo’. Het stuk staat in het teken van drugs en alcohol. Het idee van de voorstelling kwam van de organisatoren van het project Stop Drugs Nijkerk.

De theatergroep die erg veel waarde hecht aan improvisatie treedt woensdag 16 december op in Nijkerk. De groep heeft inmiddels ook opgetreden voor 3 middelbare scholen, één andere middelbare school staat nog op de planning.

Het is een interactieve voorstelling waarin serieuze onderwerpen op een natuurlijke manier worden besproken. Aan de hand van de scènes en sketches maken de acteurs het onderwerp bespreekbaar. ‘Het is voor ons belangrijk dat er open over gesproken kan worden. Als je wilt dat ouders en kinderen elkaar kunnen vinden in dit onderwerp, moet je eerst het gesprek op gang brengen’, aldus acteur Martijn Loerakker. Tijdens de voorstelling worden de bezoekers uitgedaagd om over het onderwerp drugs te praten. Het stuk is geen voorlichting maar juist een uitnodiging voor een open gesprek.

 

Mail voor meer informatie naar: stopdrugs@nijkerk.eu

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...