Vier World Drug Day op Recovery Plus

World Drug Day wordt in Engeland grootst aangepakt. Dit jaar keert het Recovery Plus seminar terug. 26 en 27 juni zal Londen in het teken staan van de verslavingszorg. Georganiseerd door mensen in herstel om elkaar te helpen om van een drugsvrij leven te genieten.

Het seminar wordt op een unieke locatie in Londen gehouden in One Whitehall Place.  In twee dagen wordt er een seminar gehouden waar een groot aantal sprekers over allerlei aspecten van verslaving praten. Behalve het seminar kun je genieten van de toeristische trekpleister die op wandelafstand zijn van de seminarlocatie.

Programma
Het programma heeft vier hoofdthema’s. Deze onderwerpen worden uitgelicht in workshops of lezingen. Enkele thema’s daarvan zijn therapeutische effectiviteit en interventies. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de criminaliteit door drugsverslavingen en oplossingen voor problemen van het management. Er is genoeg gelegenheid om te netwerken, om oude collega’s te ontmoeten of nieuwe te leren kennen.

Recovery awards dinner
Er wordt een awards dinner georganiseerd in One Whitehall Place. De Oscars die worden uitgereikt aan ‘sterren’ in het veld van herstel van verslavingszorg. Door te nomineren kun je talent, toewijding en innovatie van iemand belichten.  26 juni wordt in de avond de trekking gedaan na de Recovery Plus. Nomineren kan hier.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmeldingen kun je hier vinden. Early birds krijgen korting, dus wees er snel bij.

14/03/2017 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...