Winactie: neem iemand mee naar het Depressiegala

Maandag 21 januari 2019 (Blue Monday) vindt het vierde Depressiegala plaats in Tuschinski Theater Amsterdam. Speciaal voor Lef Magazine heeft de organisatie van het gala de 'Bring a friend'-actie bedacht.

Het gala is een initiatief van psychiaters Esther van Fenema en Bram Bakker. De doelstelling is door middel van amusement het taboe te doorbreken op depressie. Het thema van dit jaar is 'Depressie en de omgeving', omdat de aandoening op zowel degene zelf als voor zijn/haar omgeving veel impact heeft. Hoewel depressie een ernstig onderwerp is, zal het een vrolijke, openhartige en spectaculaire avond worden. Mathilde Santing, Roos Schlikker, Sophie Ousri, Marijke Groot en Laura van Kaam zijn enkele bekende namen die op de planken zullen staan.

De organisatie van het gala heeft speciaal voor Lef Magazine de 'Bring a friend'-actie bedacht. Wanneer je één of meer kaartjes bestelt en een bevestiging van deze bestelling stuurt naar Lef (prijsvraag@lef-magazine.nl) met daarbij een motivatie wie er gratis kaartjes verdient en waarom, maak je kans om die kaarten gratis weg te geven. Maandag 14 januari worden de winnaars bekendgemaakt.

Voor kaarten en meer informatie: www.depressiegala.nl.

Datum: 09/01/2019
Schrijf je hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...