Jack Wubben

Contrabande

2 weken geleden  - In mijn vorige columns beschreef ik de zoektocht van de verslaafde naar de ‘oplossing’. De ‘oplossing’ om de oorlog in het hoofd enigszins te temmen.

Lees verder >

de oplossing? Deel 2

vorige maand  - In mijn vorige column beschreef ik de stappen die ik aflegde alvorens het gesprek met de gedetineerde aan te gaan. Samen gezeten in diens cel, zijn enige eigen territorium, is er ruimte om te praten over de enige echte vraag:

Lees verder >

De oplossing?

3 maanden geleden  - Mijn naam is Jack Wubben, geboren in 1955. Getrouwd en vader van een tweeling: twee prachtige dochters. Ik heb een lange carrière van bijna 30 jaar achter de rug bij justitie. Als bewaarder, afdelingshoofd en trainer van cursussen voor zowel personeel als gedetineerden, waarbij verslaving centraal staat. Momenteel geef ik met veel plezier voorlichting over verslaving. In mijn blogs vertel ik over mijn werk in de bajes.

Lees verder >

Temper de oorlog in mijn hoofd

4 maanden geleden  - Mijn naam is Jack Wubben, geboren in 1955. Getrouwd en vader van een tweeling: twee prachtige dochters. Ik heb een lange carrière van bijna 30 jaar achter de rug bij justitie. Als bewaarder, afdelingshoofd en trainer van cursussen voor zowel personeel als gedetineerden, waarbij verslaving centraal staat. Momenteel geef ik met veel plezier voorlichting over verslaving. In mijn blogs vertel ik over mijn werk in de bajes.

Lees verder >

De gelukzalige blik van de gedetineerde

5 maanden geleden  - Mijn naam is Jack Wubben, geboren in 1955. Getrouwd en vader van een tweeling: twee prachtige dochters. Ik heb een lange carrière van bijna 30 jaar achter de rug bij justitie. Als bewaarder, afdelingshoofd en trainer van cursussen voor zowel personeel als gedetineerden, waarbij verslaving centraal staat. Momenteel geef ik met veel plezier voorlichting over verslaving. In mijn blogs vertel ik over mijn werk in de bajes.

Lees verder >
LEES MEER...