Kijk- en luistertips voor je herfstvakantie

Geen wintersportvakantie, restaurantje of feestje dit jaar. Vanwege corona kun je waarschijnlijk niet alles doen wat je zou willen doen. Erg jammer, maar met dit lijstje met kijk- en luistertips hoef je je in ieder geval niet te vervelen tijdens je herfstvakantie.

 • Eetstoornissen: maskers af
  Deze documentaireserie over de meest voorkomende eetstoornissen laat zien hoe het leven van iemand met een eetstoornis eruitziet. De eetstoornissen anorexia, orthorexia, binge eating disorder (BED) en boulimia komen aan bod.
  Te bekijken op Videoland

 • Recovery boys
  Een documentaire met West Virginia als decor, het gebied met de meeste overdosisdoden in de VS vanwege de opioïdenepidemie. Het verhaal speelt zich af rond vier jonge mannen in herstel van een drugsverslaving die hun leven weer proberen op te pakken.
  Te bekijken op Netflix

 • Beautiful boy
  Journalist David Sheff komt erachter dat zijn zoon met een crystal meth-verslaving worstelt en doet er alles aan om hem te helpen.  Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
  Te bekijken op Pathé Thuis vanaf €5,99

 • Thanks for sharing
  Een drama-komedie over drie mannen met een seksverslaving die elkaar kennen van de groepstherapie. Samen proberen ze om te gaan met hun verslaving en succesvol te worden in de liefde.
  Te bekijken op Pathé Thuis vanaf €2,99

 • Onverdoofd
  Podcast van Trouw waarin Eric Jan Harmens praat met bekende en minder bekende gasten, zoals Eric Corton en Wim Kieft, die besloten hebben te stoppen met het gebruik van verdovende middelen.
  Te beluisteren op Spotify

 • Podcast Verslaafd
  Twee mannen in herstel van hun drugs- en drankverslaving gaan op zoek naar antwoord op de vraag: is er leven na de dope? De podcast is vooral geschikt voor mensen in pril herstel.
  Te beluisteren op Spotify

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...