De Amerikaanse actrice Tori Spelling ligt in het ziekenhuis met een zenuwinzinking. Haar huwelijksproblemen spelen hierin een grote rol. Tori's man zegt zijn AA meetings af en haar grootste angst is dat hij weer gaat drinken.

De actrice, bekend van hitserie Beverly Hills 90210, werd afgelopen weekend met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Geheel onder quarantaine, omdat ze ziekteverschijnselen had die leken op die van ebola. Later bleek dat ze een bronchitisaanval had in combinatie met een zenuwinzinking.

Haar inzinking komt volgens betrokkenen doordat haar huwelijk met haar man, Dean McDermott, op de klippen loopt. Hij gaf eerder dit jaar toe door alcoholproblemen vreemdgegaan te zijn. De laatste tijd slaat hij zijn AA meetings over, waar Spelling niet blij mee is. Ze is bang dat hij weer drinkt of gaat drinken.

Volgens bronnen overdreef Tori haar angst dat ze ebola had en gebruikte het als truc om haar onderliggende problemen - haar verbrokkelende persoonlijke leven - te verbergen.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...